woensdag 29 april 2009

Voorbereiding 1 mei

Dit weekend is het - ik hoef het u waarschijnlijk niet te zeggen - een verlengd weekend. Op vrijdag is er namelijk het Feest van de Arbeid. Met hoofdletter...want het is een hoogdag voor socialisten.

Die eerste mei heeft altijd iets magisch, met de kameraden in de stoet gaan en de Internationale zingen. Super! Heb overigens nooit begrepen waarom andere partijen het precies nodig vinden om die dag te willen 'recupereren'...liberalen en anderen vinden dat ze die dag ook moeten vieren. Nochtans heb ik die nooit zoveel voor de gewone mensen weten doen.

Het betekent ook dat er een druk weekend voor de boeg staat...veel blogbijdrages zullen er dus niet van komen. Traditioneel krijgen de sp.a-leden in Herent een roos in de week vóór 1 mei. Die voorbereiding is ondertussen achter de rug. Laat het feest maar komen!

Voor wie nog wat moet oefenen:


Bierfeesten

Afgelopen weekend werden de Bierfeesten in Winksele georganiseerd. De klemtoon van die feesten ligt niet alleen - ook al laat de naam dat vermoeden - op bier maar gaat breder want wil de ambachtelijke bieren en streekprodukten ondersteunen.

Dat verdient mijn steun! En aangezien daar toch wel wat volk rondliep meteen een schitterend moment om de campagne daaraan te koppelen... :) Campagne voeren kan fijn en vermoeiend zijn.

zondag 26 april 2009

Eigen materiaal

"Multimediaal" zegt u? Ook mijn campagne smijt zich op het net...met een eigen filmpje dan nog wel! En een echte facebook fanpagina!
Geniet er van en laat vooral weten wat jullie er van vinden...

Durven!

Afgelopen donderdag stelde sp.a haar Durfplan voor. Concreet: een pak maatregelen die de socialisten nodig vinden om uit de crisis te geraken, maatregelen die gebaseerd zijn op het inhoudelijk programma dat geschreven werd naar aanleiding van de komende verkiezingen. Want de crisis is te groot om ze met halve maatregelen aan te pakken (of geen maatregelen, zoals onze federale regering)!